Lélekmozaik

3 890 Ft

Önismereti kézikönyv a tudatos élethez. A személyiség- és spirituális fejlődés szakaszainak tudatában jobban megismered Önmagad és másokat, könnyebben teremtesz egyensúlyt életed négy fő területén: kapcsolataidban, munkádban, pénzügyeidben és egészségedben.

Életünk során mindnyájan harmóniára, testi, lelki egészségre és bőségre törekszünk, sokszor azonban nehézségekkel szembesülünk.

Sokan képesek ezeket a helyzeteket lehetőségként látni, mások azonban olyan problémaként élik meg, melyek hosszú hónapokra, évekre megbénítják életüket. Mitől függ az, hogy míg egy élethelyzet megoldása valakinek könnyű feladat, addig másnak egy komoly probléma, amitől fél?

A könyv rávilágít a mélyebb összefüggésekre és szemléletformáló hatásának köszönhetően feltárja mindazokat a tudat alatt működő folyamatokat, melyek életünkre hatnak. Ezáltal rádöbbenünk az életünk eseményei mögött meghúzódó okokra, és a tünetek mögé látva képessé válunk tudatos döntéseket hozva élni hétköznapjainkat.

Milyen gyakorlati előnyökkel jár a tudatszintek megismerése?

 • Hozzásegít Önmagunk és mások jobb megismeréséhez, ezért az önismeret igen fontos eszköze.
   
 • Rálátást ad a fejlődésünk mögött meghúzódó mozgatórugókra.
   
 • Segítségével megtalálhatjuk a választ arra, hogy miért futunk bele ugyanabba a problémába életünk során többször.
   
 • Amikor sikeresen megoldunk egy leckét, javul a nehéz helyzetekre adott reakcióink minősége. Ennek köszönhetően eltűnnek azok az élethelyzetek, amelyek akár éveken keresztül megkeserítették mindennapjainkat.
   
 • A felismeréseknek köszönhetően hamarabb valósítjuk meg azt a kitűzött célt, amiért lelkünk úgy döntött, hogy a Földre születik.
   
 • Életünket boldogabbnak és sikeresebbnek éljük meg, nem hagyjuk, hogy céltalanul történjenek velünk a dolgok.
   
 • Megtapasztalhatjuk az egyensúlyt életünk minden területén.
   
 • Ha elfogadjuk azt, hogy mindenki csak saját tudatszintjén képes reagálni az élet eseményeire, könnyebben megértjük mind magunkat, mind másokat, ezáltal javul kapcsolataink minősége is.
   
 • Képessé válunk hatékonyabban működtetni a vonzás törvényét, aminek köszönhetően álmaink és céljaink könnyebben valóra válnak.

 A könyv számos tapasztalati meglátással ébreszt rá, hogy saját életünk iránti felelősségvállalásunk elkerülhetetlen.

Inspirál és közelebb hozza a hétköznapi élethez a tudatosság mibenlétét.

Megtanulhatjuk belőle, mit tegyünk, hogy Sorsunkat felemeljük, és magasabb tudatossági szintre kerüljünk.

Szeretettel kívánok nagy felismeréseket Neked is a könyv olvasása közben!

dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea

Származási helye: 
Magyarország
Súly: 500 g
Raktárkészlet: 
Raktáron
Cikkszám: 1357