A találkozás ami elrendeltetett

3 299 Ft

Hiszek a találkozásban, ami elrendeltetett. Nem a Sors szeszélye sodor egymáshoz két embert, sokkal inkább a saját választásaink. Ezeket a választásokat pedig a lelkünk hozza, sokszor még a leszületésünk előtt. De egyetlen ilyen választás sem végleges! 

A könyv a lélektársak életünkben betöltött szerepének állít emléket. A kapcsolatoknak, amelyek inspirálnak, magukkal ragadnak, kiteljesítenek, boldoggá tesznek. Melyeknek köszönhetően megtanulhatjuk feltétel nélkül elfogadni és szeretni saját magunkat valamint másokat egyaránt. Elkezdünk változni és változtatni, merünk egyre nagyobb mértékben Önmagunk lenni, hogy ezután az Önmagunkra ébredés után már egy teljesen más minőségben tudjunk újra összekapcsolódni.

A könyv olvasása közben szinte biztos, hogy eszedbe fog jutni legalább egy találkozás, ami a te életedben is sorsfordító volt. Ajándékozd meg szeretteidet is a könyvvel, hogy kifejezd számukra, mennyit jelentenek neked. A könyv tökéletes Valentin napi ajándék annak, akiről úgy érzed, hogy a találkozásotok elrendeltetett.

Súly: 300 g
Raktárkészlet: 
Raktáron
Cikkszám: 1620