Üzenet spirituális és önismereti társasjáték, és közösség

Kedves Érdeklődő leendő játékos.

itt megnézhetitek kisfilmünket.

Szeretettel elmesélem Nektek, hogy elindítottam egy új közösségi társas játékot.

"Itt a főszerep egy társasjátéké, ami segít abban, hogy a kérdésünkre megkapjuk a választ. Tudom nektek is elegetek van abból,hogy valaki megmondja a tutit Neked. ezzel én is így voltam és ezrt én sem szerettem volna megmondó lenni. Nem vagyok a cipődben nem látom az életedet. Sokat gondolkodtam mit tehetnék másokért úgy hogy nem én vagyok a megmondó. És eszembe jutott kb. 6 éve játszottam ezzel a játékkal és már akkor is nagy hatással volt rám. Ezért felkerekedtem és megkvásároltam ezt a kitünő csodálatos játékot. Kiprobáltam legalább 50 játékot játszottunk ismerősökkel barátokkal és bebizonyította a játék, hogy MINDIG helyes üzeneteket küldött a játékostársaknak, pedig itt megfordult nagytudású spirituális tanító is."

 Azt remélem, sokaknak segítségére lehetek és leginkább a játék.
 
Talán pont neked! Hogy miben?
Személyes problémáid, nagyobb, összetettebb feladataid megoldásában. Életem és tanulmányaim során folyamatosan tapasztalom, hogy sokaknak, talán mindannyiunknak szüksége van/lenne eligazításra a problémahelyzetben, az elakadásban iránymutatásra.
Közös munkánk során Nem én leszek a megmondó, a játék illetve az ott kapott üzenetek /kb 1000 üzenet /lesznek segítségedre. Ilenykor a saját felsőbb éneddel játszol, mert az igazság mindig bennünk van csak nem biztos, hogy tisztán látjuk. Csak Te tudod mi a helyes út, hisz Te élsz Önmagaddal más külső ember nem ismer téged, nem ismeri a körülményeidet.
Ha úgy érzed, egyszerűen csak elakadtál egy élethelyzetben és nem tudsz kimozdulni belőle, megoldani azt, akkor gyere, és “ játszunk egy jót”.
Bármely probléma esetén segítségre találsz! Legyen az akár magaddal, családdal, munkával, életeseménnyel, vagy akár egy nagyobb, összetett feladattal, családi "vállalkozással" kapcsolatos! Nem kell egyedül megküzdened a dolgokkal…
Mit kell csinálnom, hogy működik a játék ?
A társas játék táblája megmutatja az „utat”, amin végig kell haladnod, és a húzott kártyaüzenetek megmutatják, mivel kell szembenézned, miket kell elsajátítanod a belső fejlődés útján. Haladhatsz előre a pályán, vagy éppen zuhanhatsz vissza a tapasztalások ösvényein. Ha szükséges a társas addig keringtet a táblán egy adott lelki szint körül, amíg a felismerés tündöklő fénye, be nem ragyogja szívedet.Végül, amikor a célba lépsz és még egyszer átnézed a kapott és húzott Üzeneteidet, már készen áll benned a Terv…a megvalósításhoz.
Rengeteget játszottam már és MINDIG megmutatta a játék az elakadás okát. Nagyon szeretem ahogy felépíti az üzeneteket a kérdésre a választ, ez egy fantasztikus lehetőség.             
Itt nincs okos megmondó ember csak TE és az Univerzum és közte az EGO.
 
Egyéni játék 5000 Ft/ Fő 
Társasjáték minimum 3 fő 3000 Ft/ Fő
 
 Facebook közösségünkhöz itt tudsz csatlakozni. Itt megnézheted mikor van játék és tudsz jelentkezni is.
 
Megosztom veletek néhány játékostársunk levelét:
 
Szia! Szeretettel ajánlom ezt az oldalt és Gábor tevékenységét, mert nekem nagyon sokat adott. Gábor profi játékmester volt, szeretettel terelgetett bennünket:) A játék után 5 héttel -sok megértéssel gazdagodva-megvalósult az, ami miatt játszottam.
György Ildikó 
 
Szuper csodás élmény volt, ami ha komolyan veszed megváltoztathatja a hozzá állásod !:)
Bátran ajánlom azoknak, akik nyitottak és azoknak akik azok szeretnének lenni
Fekete Dórka
 
 Egeszen mas perspektivabol jon az uzenet, mint ahogy azt megszokta mar az ember...kivancsi voltam, hogy tud-e ujat adni az elmult evek soran tapasztalt onismereti technikakhoz kepest. Es tud. De onmagaban a jatek keves, nelkulozhetetlen hozza egy jo jatekvezeto, aki mindig tudja, mit kell mondani, hogy az uzenetbol megertes valjon. Halas vagyok, hogy kiprobalhattam!
Vörös Adrienn
 
 Szeretettel Gábor
0630-9496-005
aranylotuszatezoterikusuzlet.hu