Kedves Vásárlók!
Személyes áru átvételre van lehetőség, telephelyünkön.
Újdonság! Már bankkártyával is fizethetsz Web áruházunkban.
Köszönettel Arany Lótusz!

Szállítás és díjak

Futárszolgálattal történő kiszállítás:

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben. A házhoz szállítás pontos időpontjáról, az SMS-ben kap tájékoztatást (fontos, hogy a megrendelésnél SMS fogadására alkalmas telefonszámot adjon meg) A futár az Ön által megadott szállítási címen keresi Önt. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthonában, kérje a munkahelyére a csomagot. Kérem, ilyen esetben mindenképpen ADJA MEG MUNKAHELYÉNEK NEVÉT IS. Mindezt megrendeléskor a megjegyzés rovatba is beírhatja.

Szállítási idő: megrendelés napjától számított 1-3 munkanap. Hétvégén és ünnep nap nincs szállítás, tehát a pénteken feladott csomagok hétfőn érkeznek meg.

Fizetési módozatok futárszolgálattal történő kézbesítés esetén:

Utánvétel futárszolgálattal szállítva: kézbesítéskor a futárnak kell a csomag és a szállítás költségét készpénzben kifizetni. Kérem, gondoskodjon róla, hogy legyen önnél a csomag kifizetésére elegendő készpénz a megfelelő címletben. (a fizetendő összegről SMS értesítést is kapni fog)

A szállítási díjat és az áru értékét a vásárló az átvételkor fizeti. A csomagot a futárszolgálat a feladást követő munkanapon házhoz szállítja. Várható szállítási idő 1-3 nap
Költség:

Kosár érték Előre utalással Utánvéttel
1 - 10 000,- Ft-ig: 990 Ft 1 290 Ft
10 001 - 20 000,- Ft: 790 Ft 990 Ft
20 001 - 30 000,- Ft: 490 Ft 690 Ft
30 001,- Ft-tól: 0 Ft 0 Ft

Mikor válassza a futáros kiszállítást: 
- Fontos a gyorsaság.
- Munkahelyére szeretné rendelni a csomagot
- Fontos a kényelem, hogy helybe hozzák a csomagot.
- Különböző okokból kifolyólag (pl. betegség, nehezen mozdul el otthonról, stb.)

Személyes átvétel budapesti átvevőhelyünkön :

Átvételi cím 1149 Bp Nagy Lajos király útja 108 / udvar irodaház  / 1 emelet 5 ajtó  . Csak előre egyeztetett időpontban .

Kölség:
0Ft