Szállítás és díjak

Futárszolgálattal történő kiszállítás:

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben. A házhoz szállítás pontos időpontjáról a kiszállítás napján SMS-ben kap tájékoztatást (ezért fontos, hogy a megrendelésnél SMS fogadására alkalmas telefonszámot adjon meg). A futár a megadott szállítási címen keresi Önt. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthonában, kérheti a munkahelyére is a csomagot; ilyen esetben mindenképpen adja meg munkahelyének nevét is. Mindezt megrendeléskor a megjegyzés rovatba is beírhatja, vagy a szállítási címhez.

Szállítási idő: megrendelés napjától számított 1-3 munkanap. Hétvégén és ünnep nap nincs szállítás, tehát a pénteken feladott csomagok hétfőn érkeznek meg.

Fizetési módozatok futárszolgálattal történő kézbesítés esetén:

Utánvétes átvétel futárszolgálattal szállítva: kézbesítéskor a futárnak kell a csomag és a szállítás költségét készpénzben kifizetni. Kérem, gondoskodjon róla, hogy legyen önnél a csomag kifizetésére elegendő készpénz a megfelelő címletben.

Amennyiben átutalással szeretne fizetni, úgy az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a megrendelt csomagot. A GLS futár számára ebben az esetben értelemszerűen már nem kell semmit fizetni átvételkor.

A GLS futárral történő kézbesítés költsége:

 

Vásárlás értéke GLS Futárszolgálat szállítás díja
1 - 29 999,- Ft-ig: 1190 Ft
30 000,- Ft-tól: INGYENES

Személyes átvétel budapesti átvevőhelyünkön :

Átvevőhely címe: 1048 Budapest, Pácoló utca 11. Fszt. 2. Csak előre egyeztetett időpontban! Idöpont egyeztetésért kérjük hívja az alábbi számot: Eőry Tamás, +36 20 822 7697

Kölség: 0Ft