12 kristály amely segítheti fejlődésedet II.

LABRADORIT: a hetedik kristály a DNS hetedik szálával áll összeköttetésben, amely a telepatikus kommunikáció képességét segíti elő bennünk. Ahogy egyre inkább képesek vagyunk teret engedni ezen képességünknek, úgy fognak megjelenni életünkben a „csodák” megértésének és elsajátításának különböző technikái. Mivel ez a szál tágítja a saját inmaginációs képességeinket is. Ezen keresztül pedig képessé válhatunk a tudatosság egy magasabb szintjére való csatlakozásra. Ennek a kristálynak a rezgése a 9-es számmal harmonizál, amely a kiterjesztett tudatosság és a bölcs átlátó képesség száma is.

 

PIRIT: a DNS-ünk nyolcadik szála a pirit kristállyal rezeg harmonikusan. A DNS 8. szála az érzelmi alapok átvizsgálásával kapcsolatos. A napfonat csakrához kapcsolódik. Arra inspirál, hogy megvizsgáljuk, mennyire becsüljük és tiszteljük önmagunkat. A saját magunk által felállított korlátok átvizsgálására inspirál. Rezgése a nyolcas számmal harmonizál, mely az igazság és a karma száma is.

 

SZUGILIT: A kilencedik DNS szállal megegyező rezgése arra késztet bennünket, hogy válasszunk a szeretet-félelem, tudás-tudatlanság, bölcsesség-tagadás között. Ez a szál arra világít rá, hogy nem bújhatunk meg többé a szürke tartományának „jótékony” árnyékában,. Választanunk kell, el kell tudnunk köteleződni  valami mellett. Vagy követjük a gyógyulás ösvényét, vagy nem…A szugilit kristály rezgése a 4-es szám rezgésével egyezik meg.

 

RODOKORZIT: Ez a kristály a DNS tízedik szálával azonos rezgésű. Ez a szál az apától átvett hit rendszerekkel foglalkozik.(Ez nem csak a biológiai apára, hanem nevelő apára, vagy bármely választott apafigurára is vonatkozik.) Segít a gyermekkor átvizsgálásában és ezen keresztül annak megértésében, hogy melyik élet területen szabotáljuk önmagunkat.Ennek a kristálynak a rezgése az 1-es számmal megegyező.

 

CSAORIT: a tizenegyedik DNS szállal megegyező rezgésű kő, mely kitartásra ösztönöz bennünket.Ha ezzel a szállal – a hozzá tartozó kővel . dolgozunk ez segít abban, hogy megtaláljuk isteni célunkat. (Próbálunk ráébredni, hogy miért vagyunk itt, ami automatikusan beindít egy tapasztalati láncreakciót, amely megmutatja, hogy mi az ami nem segít bennünket és a mi az ami igen. Bizonyos módon ugyanazt a kihívást adja mint a kilencedik szál”akarod-e vagy sem?”Hajlandó vagy változtatni, vagy még maradsz a komfort zónádban.

 

SZELENIT VAGY KVARC KRISTÁLY: a DNS 12. szálával azonos rezgésű kristályok. Ez a szál az életünk során elénk tett keresztutak kérdésével szembesít bennünket. Itt lép be a lélek, ez az a hely ahol a szellem átveszi a kezdeményezést és a sors elvisz benneteket a számotokra legmegfelelőbb helyre.

Forrás:angyalforras.hu