12 kristály amely segíti fejlődésedet

Létezik 12 olyan kristály, melyeket „mester kristályként”  is szoktak emlegetni, mivel az emberi DNS 12 szálával  képesek harmonikusan együtt rezegni, segítve ezzel bennünket az egyes szálakhoz tartozó területek tanulási feladatainak megoldásában. A következő felsorolásból az is kiderül, hogy melyik kristály miben tud a segítségünkre lenni.

AMETISZT: A DNS első szálával áll kapcsolatban, mely segít erős alapot kiépíteni számunkra, amelyen keresztül becsatlakozhatunk saját Isteni tervünkbe és manifesztálhatjuk azt a fizikai síkon. A nyolcas szám rezgésével azonos ennek a kőnek a rezgése, mely az igazság és a karma száma.

KVARC/HEGYI KRISTÁLY: Ez a kő a DNS lánc 2. szálával áll kapcsolatban, amely az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos témakörökön munkálkodik. Abban segít, hogy minden egyensúlyba kerüljön saját mikrokozmoszunk és az Univerzum között.A kettes számmal azonos ennek a kőnek a rezgése, amely a változások, kapcsolatok és a női befogadó minőség száma.

TIGRISSZEM: Az emberiség nagyobb része teljesen aláveti magát a társadalmi elvárások mentén kialakult kondicionálásoknak. Ezek a tömegek elfelejtették, hogy hogyan tudnak kapcsolódni saját Önvalójukhoz. A DNS 3. szálához kapcsolódó kő ennek a folyamatnak a visszafordításában játszik aktív szerepet. (Amely folyamatnak  központi témája a KI VAGYOK ÉN? kérdéskör.) A tigrisszem kristály az egyes szám energetikájával rezeg együtt, amely a férfi minőséget és az önérvényesítési képességet jeleníti meg.

RÓZSAKVARC: A DNS 4. szála közvetlen kapcsolatban áll a szívcsakrával. Ennek a területnek az univerzális szeretet energia megélése a feladata, melynek alapvető terepe a saját családunk. Így a hozzájuk fűződő viszonyunkkal foglalkozik a rózsakvarc kristály is. A négyes szám energetikája - mely a belső stabilitás, a magunk és szeretteink részére megteremtett biztonság száma is - rezonál ennek a kőnek az energetikájával.

SZODALIT: A DNS 5. szálának erőteljes hatása van a torokcsakrához tartozó tanulási feladatainkra. Abban segít, hogy az emberiség elhagyja eddigi szellemi korlátait a szegénység-tudatosság, korlátozottság, feltételekhez kötött szeretet, vágyvezéreltség, bujaság tudatosság területén. Rávezet bennünket arra, hogy megtanuljuk  őszintén kifejezni a gondolatainkat és ha valamit kimondunk akkor aszerint is cselekedjünk. Megtanít arra, hogy hogyan tudunk példát mutatni a szavakká majd tettekké érlelt gondolatokon keresztül. Ez a kő a hármas szám energetikájával rezeg együtt, amely a szellemiség és gondolatiság jupiteri minőségével azonos.

CITRIN: Ez a kő a DNS 6. szálával áll összeköttetésben, amely a Felsőbb Én és a Lélek területéhez kapcsolódik. Ez a szál megmutatja, hogy hol kapcsolódtunk le lélek szinten,  mely területeken adtuk át hatalmunkat az egónak. Ez a kő önmagunk összes aspektusának újraélesztésében nyújt hathatós segítséget. Rezgése a hatos szám rezgésével harmonizál amely a lelki életünket szimbolizálja.

 folytatjuk J