25 férfitípus, akihez közünk lehet életünk során

1. A SZABADULÓMŰVÉSZ: Ideálisan induló kapcsolat, pár hét romantika, vacsorázni visz, hatalmasakat beszélgettek, talán még a kezedet is megfogja az utcán, aztán egy robbanás, füstfelhő, és soha többet nem hallasz róla. Soha.

2. A FIATALKORÚ: Pár évvel mögötted kullog, de hogy is ne lehetne áthidalni életkori különbségeket, hiszen az csak egy szám. Csodás, friss, inspiráló, pont amíg egy idő után át nem vált irritálóan éretlenné, akire képtelenség felnézni.

 

3. A ZENÉSZ/MŰVÉSZ/SPORTOLÓ: Népszerű, sikeres, szexi. SZEXI. Ha rendesen balanszolsz a groupie/rajongó státusz és a teljes apátia között, akkor megcsíphetsz magadnak egy harmadik vagy negyedik helyet az életében. Talán egy másodikat, ha erre születtél. Figyelem: végtelen türelem, és alkalmazkodási készség szükségeltetik.

4. AZ ELMÉLETILEG MŰKÖDŐKÉPES: Minden jól működik, időben alakul, jó hozzád, normális munkája van, a te értékeidet vallja, és papíron mindenben tökéletes, de bármennyire is szeretnéd, nem érzel semmit. Egy idő után valamelyikőtök úgyis megunja. Mondjuk te.

 

5. ÉN VAGYOK A CÉG: Munkamániás. Addig a pontig, hogy elvonóra kéne küldeni, de ezt a problémát a társadalom még nem ismerte fel. Entrepreneur, start-up vállalkozó, befektetési bankár, építési vállalkozó, középvezető, felsővezető, vagy csak wannabe, hajnali kettőkor is lesz sürgős üzleti hívása. Vasárnap.

6. A DEFINIÁLHATATLAN: Gyakorlatilag együtt jártok, de ezt így nem hogy kimondani, de még gondolni sem tudnád. Minden elmélyülés felé vezető utat rutinnal kezel le, és gondosan emlékeztet rá, hogy ti csak 'jól érzitek magatokat', és hogy ő most nem tud bevállalni egy kapcsolatot. Nem te vagy az igazi, neked meg nem ő, gyerünk tovább.

 

7. A VIHAROS: Teljesen reális egy kapcsolat 95%-ban üvölteni, zokogni, veszekedni, vitatkozni, tányérokat és ablakokat tördelni. Amúgy nagyon szeretitek egymást, és mindig jön a békülés, tudjuk,persze...

8. MR. GREY: Néha elgondolkodsz, hogy valójában mivel foglalkozhat, mi történhet vele az életben, aztán rájössz hogy abszolút nem érdekel. Ágyba érkezik, onnan diszkréten távozik, és még napokig remeg a lábad utána. Több mint valószínű, hogy az ég világon semmi közös nincs bennetek, de ez újfent kit érdekel.

 

9. THE ONE THAT GOT AWAY: Nem tudod hogy mi is történt pontosan, vagy hogy hogyan zárd le. Az aki életed végéig a fejedben lesz, és akitől hosszú évek távlatából is táncol a gyomrod. Mi lett volna ha...?

10. AZ ÉRETT: A nálad talán pofátlanul is idősebb férfi, aki olyan magabiztossággal vesz le a lábadról, hogy nincs időd feltenni a kérdést, hogy ez normális-e. Látszólag a kisujjából rázza ki hogy mire van szükséged, de talán leginkább az apakomplexusod kezelésére lenne.

 11. A MÁNIÁKUS: A szélsőségek közt táncoló, komplexusokkal küzdő hősszerelmes, aki képtelen kezelni téged, inkább heti egy telefont falhoz vág, rád üvölt, majd elkezd sírni. Mert annyira-annyira szeret, ne tedd ezt vele.

12. A VALAKI: Legalább 1500 Facebook ismerőse van, amiből legalább ezret simán tudna hova tenni, és nevén hívni. Mindenhol VIP, és mindenhol előre köszönnek neki, bárhova bejut, és az elején izgalmas, hogy visz magával. Soha nem bír a seggén maradni, és többnyire nem marad addig veled amíg kiderül, hogy pózolás nélkül mit tud.

 

13. A BALEK: A barátzónából néha pár ital hatására kiszabaduló kedves, aranyos, és imádnivaló fiú, aki általában csúnya pofára esések sorozata utána sem adja fel, és aki mindig elmondja hogy gyönyörű vagy, és mindig meghallgat.

14. PET-PROJECT: Az unatkozó egyedülálló nők hajlamosak kis kedvencként tekinteni egy számukra 'félkész'-ként észlelt egyedre, átöltöztetni, formálni az ízlését, bemutatni itt-ott, átgyúrni potenciális partnerré, aztán rájönni, hogy ez azért nem az igazi.

 15. A PÉNZ BESZÉL: Apu megcsinálta, így a 6-os BMW-ben cipelt ezüstkanállal a seggében övé a világ. Nem mindegyikük ilyen szélsőséges, ha az emberi értékek nem is életidegenek a számára, de a beépített sznobéria és felsőbbrendűségi érzés nehezen kezelhető, ha más körből jöttél, akkor soha nem fogod otthon érezni magad.

16. A KITŰNŐ TANULÓ: Akinek muszáj komolyan vennie a néha fél életen át elhúzódó felsőoktatási tanulmányait, így akár harmincig is élheti az egyetemisták gondtalan életét. YOLO, üres hűtő, könyvtár, kedd esti részegedés.

 

17. A KÜLFÖLDI: A legtöbb esetben tűzforró szexuális kaland, egzotikus nyelv, más kultúra, aztán mindenki haza. Néha hatalmas szerelem, távkapcsolat, szívtörés, vagy költözés és boldogan élünk amíg meg nem halunk, pici bébik két útlevéllel.

 18. A NEM-ILYET-KÉPZELTEM: Néha az ember kéretlenül is beleszeret számára abszolút nem vonzónak számító férfiegyedekbe, és rájön ez mennyire nem számít. Ha nem is működik, az értékítéletet és a gondolkodást minden esetben formálja.

19. A PÓTLÉK: Szakítás utáni átvezető, feszültséglevezető, szívtörés utáni vér feltörlésére használt rongy. Ez soha nem fair, ugyan néha egyszerűbb belemenekülni valamibe, mint elviselni egyedül a fájdalmat, és szembenézni azzal, hogy egyedül kik vagyunk.

20. A MUNKATÁRS: Minden nap látod, annyira kézenfekvő. Együtt járhattok dolgozni/iskolába, gondosan ügyelve az elején, hogy két sarokkal arrébb szétváljatok, és külön érkezzetek. Baromi kínos, ha nem jön össze. Főleg ha a főnöködről van szó.

 

21. AZ ÖRÖKKÉ 16: Folyamatos extrém ingerbevitelre van szüksége, snowboardozik, wakeboardozik, biciklivel közlekedik, hatalmas baráti köre van, mindig hangos, mindig mennie kell mert hívják, és mindig van a kezében valami, ami alkoholos. Nehéz felnőni, na. Menekülj.

22. A JÖVŐKÉP NÉLKÜLI: Akinek minden héten van egy világmegváltó terve, de aztán soha nem történik semmi, mert az nagyon kényelmes. Aztán majd jön az ihlet, vagy a lottó. Hatalmas szíve van, és egy darabig tökéletes, ha magához húz a hatvan éves kanapén, és együtt nézitek a tv-t.

 

23. CRUSH: Ha valamilyen csoda folytán sikerül az egymásra találás valakivel, aki hosszú évekig álmaid főszereplőjeként lobogtatta csillogó fürtjeit az unikornison való lovaglás közben, akkor biztos hogy csalódni fogsz. Lényeg hogy megpróbálni muszáj, legalább kétszer. Elsőre nem lehetsz teljesen biztos benne hogy borzalmasak vagytok együtt.

24. AZ ANYAKOMPLEXUSOS: Képtelen megkenni magának egy szelet vajas kenyeret, és soha nincs nála otthon wc papír, kivéve ha még mindig a szüleivel lakik. Egy ideig aranyos gondoskodni róla, és feleségesdit játszani, aztán ha elszállt a rózsaszín köd, érdemes keresni egy életképesebb darabot.

 +1 A BERAGADT LEMEZ: Újra, és újra, és újra, és újra megpróbáljátok, képtelenek vagytok lemondani egymásról, ugyanazon a banánhéjon csúsztok el ezredszerre is. Meg kell tanulnod elengedni, hogy bevonzhass valakit, akivel tényleg menni fog.

 http://www.stylemagazin.hu/Molnár Dorka /