Kedves Vásárlók!
Személyes áru átvételre van lehetőség, telephelyünkön.
Újdonság! Már bankkártyával is fizethetsz Web áruházunkban.
Köszönettel Arany Lótusz!

Üzenet spirituális és önismereti társasjáték, és közösség

Kedves Érdeklődő leendő játékos.

itt megnézhetitek kisfilmünket.

Szeretettel elmesélem Nektek, hogy elindítottam egy új közösségi társas játékot.

"Itt a főszerep egy társasjátéké, ami segít abban, hogy a kérdésünkre megkapjuk a választ. Tudom nektek is elegetek van abból,hogy valaki megmondja a tutit Neked. ezzel én is így voltam és ezrt én sem szerettem volna megmondó lenni. Nem vagyok a cipődben nem látom az életedet. Sokat gondolkodtam mit tehetnék másokért úgy hogy nem én vagyok a megmondó. És eszembe jutott kb. 6 éve játszottam ezzel a játékkal és már akkor is nagy hatással volt rám. Ezért felkerekedtem és megkvásároltam ezt a kitünő csodálatos játékot. Kiprobáltam legalább 50 játékot játszottunk ismerősökkel barátokkal és bebizonyította a játék, hogy MINDIG helyes üzeneteket küldött a játékostársaknak, pedig itt megfordult nagytudású spirituális tanító is."

 Azt remélem, sokaknak segítségére lehetek és leginkább a játék.
 
Talán pont neked! Hogy miben?
Személyes problémáid, nagyobb, összetettebb feladataid megoldásában. Életem és tanulmányaim során folyamatosan tapasztalom, hogy sokaknak, talán mindannyiunknak szüksége van/lenne eligazításra a problémahelyzetben, az elakadásban iránymutatásra.
Közös munkánk során Nem én leszek a megmondó, a játék illetve az ott kapott üzenetek /kb 1000 üzenet /lesznek segítségedre. Ilenykor a saját felsőbb éneddel játszol, mert az igazság mindig bennünk van csak nem biztos, hogy tisztán látjuk. Csak Te tudod mi a helyes út, hisz Te élsz Önmagaddal más külső ember nem ismer téged, nem ismeri a körülményeidet.
Ha úgy érzed, egyszerűen csak elakadtál egy élethelyzetben és nem tudsz kimozdulni belőle, megoldani azt, akkor gyere, és “ játszunk egy jót”.
Bármely probléma esetén segítségre találsz! Legyen az akár magaddal, családdal, munkával, életeseménnyel, vagy akár egy nagyobb, összetett feladattal, családi "vállalkozással" kapcsolatos! Nem kell egyedül megküzdened a dolgokkal…
Mit kell csinálnom, hogy működik a játék ?
A társas játék táblája megmutatja az „utat”, amin végig kell haladnod, és a húzott kártyaüzenetek megmutatják, mivel kell szembenézned, miket kell elsajátítanod a belső fejlődés útján. Haladhatsz előre a pályán, vagy éppen zuhanhatsz vissza a tapasztalások ösvényein. Ha szükséges a társas addig keringtet a táblán egy adott lelki szint körül, amíg a felismerés tündöklő fénye, be nem ragyogja szívedet.Végül, amikor a célba lépsz és még egyszer átnézed a kapott és húzott Üzeneteidet, már készen áll benned a Terv…a megvalósításhoz.
Rengeteget játszottam már és MINDIG megmutatta a játék az elakadás okát. Nagyon szeretem ahogy felépíti az üzeneteket a kérdésre a választ, ez egy fantasztikus lehetőség.             
Itt nincs okos megmondó ember csak TE és az Univerzum és közte az EGO.
 
Egyéni játék 5000 Ft/ Fő 
Társasjáték minimum 3 fő 3000 Ft/ Fő
 
 Facebook közösségünkhöz itt tudsz csatlakozni. Itt megnézheted mikor van játék és tudsz jelentkezni is.
 
Megosztom veletek néhány játékostársunk levelét:
 
Szia! Szeretettel ajánlom ezt az oldalt és Gábor tevékenységét, mert nekem nagyon sokat adott. Gábor profi játékmester volt, szeretettel terelgetett bennünket:) A játék után 5 héttel -sok megértéssel gazdagodva-megvalósult az, ami miatt játszottam.
György Ildikó 
 
Szuper csodás élmény volt, ami ha komolyan veszed megváltoztathatja a hozzá állásod !:)
Bátran ajánlom azoknak, akik nyitottak és azoknak akik azok szeretnének lenni
Fekete Dórka
 
 Egeszen mas perspektivabol jon az uzenet, mint ahogy azt megszokta mar az ember...kivancsi voltam, hogy tud-e ujat adni az elmult evek soran tapasztalt onismereti technikakhoz kepest. Es tud. De onmagaban a jatek keves, nelkulozhetetlen hozza egy jo jatekvezeto, aki mindig tudja, mit kell mondani, hogy az uzenetbol megertes valjon. Halas vagyok, hogy kiprobalhattam!
Vörös Adrienn
 
 Szeretettel Gábor
0630-9496-005
aranylotuszatezoterikusuzlet.hu